Topptur i midnattssol

Dato: Torsdag 1 jun 2017 - mandag 14 aug 2017

Turens mål er Pæskanasen, en liten fjelltopp som ligger omtrent 1,5 times gange fra hundegården. Dersom man ønsker det, kan våre firbeinte turkamerater bidra med litt ekstra trekkkraft. Kveldens guide kan fortelle om Finnmark og historier om våre huskyer.

Topptur i midnattssol

Finnmark er kontrastenes rike. Landskapet som for et halvår siden var fylt med korte og mørke dager, ligger nå badet i evig sommerlys. Slike kvelder er det vanskelig å gå til sengs, både kropp og hode trives aller best ute. Bruk en av disse kveldene på tur sammen med oss.

Turen starter i hundegården, hvor du får hilse på våre 40 huskyer. Vi velger ut den eller de som skal få være med oss på tur denne kvelden. Med litt veiledning kan du selv sette kløv og sele på hunden, og vi er klare til å gå.

Turens mål er Pæskanasen, en liten fjelltopp som ligger omtrent 1,5 times gange fra hundegården. Noen partier er ganske bratte, men vi tar oss god tid og stopper flere ganger. Dersom man ønsker det, kan våre firbeinte turkamerater bidra med litt ekstra trekkkraft. Kveldens guide kan fortelle om Finnmark, om området vi beveger oss i, og historier fra hvordan det er å trene og konkurrere med huskyer.
Etterhvert som vi kommer opp i høyden får vi fin utsikt og kan se utover Storelvdalen.

Vel oppe ordner vi middag på bålet. Maten er hjemmelaget og velsmakende, basert på kortreiste og lokale råvarer. Vi nyter måltidet og utsikten. Den lyse kvelden og sola som aldri går ned gjør det vanskelig å fatte at det er langt på kveld. Turen hjem går raskt og vi er tilbake rundt klokken elleve.

Show more

Bestill nå

Totalpris