Scootersafari 2,5 timer & besøk Igloo hotell

Dato: Lørdag 15 des 2018 - onsdag 17 apr 2019 Vis kart

Opplev den fantastiske Finnmarksvidda på snøscooter i strålende sol eller forrykende vær, vi garanterer deg et minne for livet!

Turen gir deg muligheten til å oppleve det arktiske lyset og naturen fra snøscooteren mens dere kjører gjennom skog og dal opp til Finnmarksvidda. Sol og lysforhold varierer gjennom vintersesongen og gir et nydelig lys på horisonten.

Før turen starter møter guiden dere i resepsjonen før kjøre og sikkerhetsinstruksjoner blir gitt. Vi starter turen rett utenfor ishotellet og du kan velge om du vil kjøre sammen med en venn, eller om dere skal kjøre hver deres snøscooter.

Etter turen kan dere besøke Sorrisniva Igloo Hotell som er verdens nordligste ishotell. Inngangsbillett er inkludert i prisen.

Start: kl 11:30 fra Sorrisniva
Inkluderer: vinterbekledning, vintersko, lue, votter, inngangsbillett til Igloo Hotellet.
Varighet: 2,5 timer, 30-35 km.

Transporten er ikke inkludert, men kan bookes i tillegg.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:
Rom og Leilighet

GLØD Bed & Breakfast – The Pine Forest Apartment

Avstand: 7,6 km
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.
Hotell

Trasti & Trine Stengelsengården

Avstand: 2,9 km
Stengelsengården er en av tre fiskegårder som ligger langs Altaelva, og den eneste med veiforbindelse. Her sitter det mye spennende historie i veggene!
Hotell

Sorrisniva Igloo Hotel

Avstand: 278 meter
Sorrisniva Igloo Hotel ligger ved bredden av Altaelva. Her er alt av snø og is; rommene, sengene og glassene i baren! Hotellet har 30 soverom, isbar, iskapell m.m. Det er dekorert med isskulpturer som sammen med den hvite snøen danner en eventyrlig stemning. Åpner 15 Desember 2018 og stenger 7. april 2019