Hundekjører for en dag- Trasti & Trine

Dato: Tirsdag 23 jan 2018 - søndag 15 apr 2018

Du står på din egen slede, med ditt eget hundespann foran. Hundene er ivrige etter å komme seg avgårde. En hel dag skal du tilbringe ute på tur sammen med disse firbeinte atletene. En hel dag i skogen, på elveisen eller oppe på fjellet. Tar du utfordringen?

Hos oss er du aktivt med på hele turen. Fra du kommer til du går. Når du er ferdig påkledd, gir vi en kort og presis opplæring i hvordan du skal kjøre hundeslede. I tillegg forklarer og viser vi hvordan du seler på dine egne hunder.
Du får utdelt ei liste med navn på hundene som skal være med i ditt hundespann, så er det bare å sette i gang. Selene henger på bestemte plasser. Hundene har egne hus med navn på. På denne måten er det enkelt å finne fram og du kan gjøre det aller meste selv. Vi er selvfølgelig til stede hele tiden, og hjelper til der det trengs.
Når hundespannet er klart, løfter vi anker og suser ut i skogen. Nå er det bare å nyte, hundene, været og naturen. Vi kjører i skogen, på elva og kanskje opp på fjellet. Hvor mange km vi skal kjører er du selv med på å bestemme.
Under veis stopper vi og spiser en varm lunsj rundt bålet. Her blir det tid til å stille alle de spørsmålene du har tenkt på underveis. Vi har også noen historier å dele med deg.
Vel tilbake i hundegården, seler vi av hundene og setter dem på plass.
Dette er en tur som passer for deg som liker å være ute, og ønsker å kjøre hund. Du får prøve å være ekte hundekjører på en dag.
Vi henter deg på en av våre møteplasser i Alta og bringer deg tilbake. Vi har scooterdresser, votter, lue og vinter sko. Du har selv på deg varmt undertøy som ull eller fleece.
Lunsj og transport er med i prisen.

Velkommen til en dag som hundekjører.

Show more

Bestill nå

Totalpris