Med snøscooter på nordlysjakt

Vis kart

Bli med og nyt det fantastiske nordlyset! Vi reiser opp på fjellet med snøscooter og jakter på nordlys.

Med Gargia Fjellstue som utgangspunkt reiser vi opp i fjellene sør for Alta. Framkomstmiddlet er snøscootere, og du kan selv velge om du kjører eller sitter på. Grundig instruksjon i sikkerhet og kjøreteknikk blir gitt før start. Platåene sør for Alta er perfekt for Nordlys safari, langt unna lysforurensningen fra byen. Vi kan ikke garantere at vi kommer til å se Nordlyset, men en fantastisk naturopplevelse i polarnatten, det kan vi garantere!

Vis mer
Hotell

Scandic Alta

Avstand: 755 meter
Hotellet er perfekt for deg som vil oppleve den spektakulære norske naturen på nært hold. Med møte- og konferansekapasitet for 650 deltakere og tilgang til svømmebasseng og badstu kan du kombinere forretning og fritid.
Motell og Pensjonat

Trasti & Trine´s gjestehus

Avstand: 8,5 km
Har du lyst til å overnatte et sted uten om det vanlige? Her har du muligheten. Vi bor i skogkanten bare 500 meter fra Altaelva og 10 km fra Alta sentrum. Her er fine turmuligheter rett ut i fra døra både til fots, på sykkel eller på ski.
Rom og Leilighet

GLØD Bed & Breakfast – The Pine Forest Apartment

Avstand: 3,1 km
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.