Nordlyssafari Pæskatun

Vis kart

Bli med oss på jakten etter Nordlyset! Vår erfarne nordlysguide tar deg med, forlater byens lys og kjører dit det er best mulighet for å se nordlyset. Vi henter deg på hotellet ditt og bruker kvelden på å jakte etter Nordlyset. Varm drikke samt snacks er inkludert i prisen. Foto og kamerahjelp. Turen varer 5 timer (+1 hvis nødvendig).

BASECAMP – Om været tillater det kjører vi til vår basecamp ca. 20 min. fra sentrum, der vi har oppvarmede skiferhytter hvor vi kan vente på nordlyset under komfortable forhold. På Pæskatun vil guiden presentere Alta sin unike nordlyshistorie og fortelle om fenomenet nordlys. Toalett og stjernekikkert på Pæskatun.

Vis mer
Motell og Pensjonat

Trasti & Trine´s gjestehus

Avstand: 3,9 km
Har du lyst til å overnatte et sted uten om det vanlige? Her har du muligheten. Vi bor i skogkanten bare 500 meter fra Altaelva og 10 km fra Alta sentrum. Her er fine turmuligheter rett ut i fra døra både til fots, på sykkel eller på ski.
Hotell

Sorrisniva Igloo Hotel

Avstand: 3,7 km
Sorrisniva Igloo Hotel ligger ved bredden av Altaelva. Her er alt av snø og is; rommene, sengene og glassene i baren! Hotellet har 30 soverom, isbar, iskapell m.m. Det er dekorert med isskulpturer som sammen med den hvite snøen danner en eventyrlig stemning. Åpner 15 Desember 2018 og stenger 7. april 2019
Hotell

Trasti & Trine Stengelsengården

Avstand: 3,9 km
Stengelsengården er en av tre fiskegårder som ligger langs Altaelva, og den eneste med veiforbindelse. Her sitter det mye spennende historie i veggene!