Topp tur i midnattssol /Trasti og Trine

Adresse: Gargiaveien 29 , 9518 Alta Vis kart

Adresse: Gargiaveien 29 , 9518 Alta

Pæskanasen er et nydelig utkikspunkt over Altadalen, Eibydalen og Alta by. Har du lyst til å være med opp? Vi tar med noen av våre godt trente Alaska huskier. De bærer kløv, med vårt utstyr og vi lager kaffe over bålet under veis.

Peskanasen er en liten topp i nærheten av Northern Lights Husky. Fra toppen får du en fantastisk utsikt mot Alta fjorden, Alta sentrum og to elvedaler. I midnattssol er det et paktfult skue.
Turen starer i hundegården til Northern Lights Husky. Her møter et 40 talls topp trente Alaska huskier og noen nysgjerrige valper deg. Vi hilser på, før vi velger ut de som blir våre tur kamerater denne kvelden. Hundene får sele og kløv på.

Turen starter i lett flatt terreng, men etter ca. 2 km starter stigningen. Det er bratt til tider, men vi tar små pauser og vi har mange historier om Alta og hunden å dele med dere under veis. Hundene kan være behjelpelig med litt dra hjelp også. Før vi kommer til toppen lager vi bål og nyter bålkaffe med middag.
Varighet: ca. 3 ½ time
Grupper på mer en 4 gjester kan ta kontakt og vi kan utføre turen på andre tidspunkt og dager.

Vis mer

Om denne aktiviteten

  • Telefonnummer (booking)
    00 91900460
Hotell

Sorrisniva Igloo Hotel

Avstand: 3,6 km
Sorrisniva Igloo Hotel ligger ved bredden av Altaelva. Her er alt av snø og is; rommene, sengene og glassene i baren! Hotellet har 30 soverom, isbar, iskapell m.m. Det er dekorert med isskulpturer som sammen med den hvite snøen danner en eventyrlig stemning. Åpner 15 Desember 2018 og stenger 7. april 2019
Hotell

Trasti & Trine Stengelsengården

Avstand: 424 meter
Stengelsengården er en av tre fiskegårder som ligger langs Altaelva, og den eneste med veiforbindelse. Her sitter det mye spennende historie i veggene!
Rom og Leilighet

GLØD Bed & Breakfast – The Pine Forest Apartment

Avstand: 5,4 km
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.