Nordlysjakt - privat tur

Green Tours er en liten reiselivsbedrift i Alta, Finnmark med et enkelt konsept. Vi selger private nordlysjakt-turer.
Når du booker nordlysjakt med oss, får ingen andre enn de du vil ha med, være med.

Vi har en ny Tesla Model X som er den perfekte bil for å jakte nordlyset. Trygg - sterk – miljøvennlig – komfortabel og kul!

Vårt hovedmål er å gi deg og dine en uforglemmelig kveld. Ingen kan gi en 100% garanti for å få se nordlyset, men med god kunnskap om lokale værforhold, er sjansene veldig gode dersom du vil dra på tur med oss.

Green Tours ønsker å gi deg mer enn nordlyset. Vi er engasjert og stolt over stedet vi bor. Lokale historier deles rundt leirbålet et rolig sted utenfor Alta. Vi har flere faste, private, leirsteder der bare vi har tilgang.

Våre guider vil veldig gjerne at du skal ha de aller beste fotominnene etter en tur med oss. Du kan få hjelp til å ta nydelige nordlysbilder med eget utstyr, eller la oss ta bildene med våre profesjonelle kameraer. Er det kraftig nordlys kan det hende at vi klarer å lage film i tillegg til stillbilder. Alle foto og filmer er inkludert i prisen og sendes din epost umiddelbart etter turen.

Hva er inkludert i prisen:
• Privat guidet nordlysjakt med inn til fem passasjerer. Varighet 4-5 timer
• Snack og lett måltid. Lokalprodusert varm sjokolade og kaffe.
• Bilder og film fra turen
• Enkelt lite foredrag og innføring om nordlyset.
• Ekstra bekledning ved behov.

Slik fungerer bookingen:
Nordlysjakten er eksklusiv for deg og de du reiser sammen med. Dere kan være mellom 1 - 5 personer. Velg under hvor mange dere er.

Vis mer