Det beste av Alta - Kombinasjon

Adresse: Holmen 100, 9518 Alta Vis kart

Adresse: Holmen 100, 9518 Alta

På denne turen får du oppleve både hundekjøring, og Sorrisniva Igloo Hotel.

Turen starter fra Alta sentrum klokken 10:00, og tar deg rett ut i den arktiske villmarka. Lodgen vår ligger like utfor byen, som også er utgangspunktet for denne turen. Her vil dere bli utstyr med varm vinterbekledning, møte guiden deres, og ikke minst hilse på hundene som skal trekke sledene deres.
Turen vil ta dere inn i skogen og langs elvebredden til den islagte Altaelva, som er vidt kjent for det enestående laksefisket. Du få god tid til å se den ville naturen underveis, og hvis er du heldig, kan du kanskje få et glimt av dyrelivet. Historiene fra guidene kombinert med å kjøre ditt eget hundespann, gir deg et godt innblikk i hundekjører-kulturen. Det er også mye elg langs løypenettet, så sjansene for å møte på skogens konge, er alltid til stede.

Når vi kommer tilbake til lodgen, vil vi gå inn i stor-lavvoen hvor dere får varm drikke rundt et flammende bål. Her får dere muligheten til spørre om det dere måtte lure på, og guiden deres vil forteller dere om hundekjøring-sporten og livet i huskykennelen. Og selvfølgelig; det vil også bli mere tid til å hilse på deres nye firbente venner og ta bilder, før bildene tar dere videre til Sorrisniva.

Sorrisniva vil ønske dere velkommen med varm lunsj laget av lokale råvarer. Etter måltidet får dere muligheten til å utforske Igloo Hotellet og ta en drink i isbaren. Her inne er det kunstverk og statuer, der alt er laget av is og av profesjonelle kunstnere. Når dere er ferdig utforsket og klare for å dra, går turen tilbake til Holmen Husky Lodge eller Alta sentrum.

Vis mer

Om denne aktiviteten

  • Telefonnummer (booking)
    00 78436645
Motell og Pensjonat

Trasti & Trine´s gjestehus

Avstand: 5,1 km
Har du lyst til å overnatte et sted uten om det vanlige? Her har du muligheten. Vi bor i skogkanten bare 500 meter fra Altaelva og 10 km fra Alta sentrum. Her er fine turmuligheter rett ut i fra døra både til fots, på sykkel eller på ski.
Hotell

Scandic Alta

Avstand: 3,9 km
Hotellet er perfekt for deg som vil oppleve den spektakulære norske naturen på nært hold. Med møte- og konferansekapasitet for 650 deltakere og tilgang til svømmebasseng og badstu kan du kombinere forretning og fritid.
Rom og Leilighet

GLØD Bed & Breakfast – The Pine Forest Apartment

Avstand: 224 meter
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.