Nordlyspakke - Hundekjøring med overnatting

Adresse: Holmen 100, 9518 Alta Vis kart

Adresse: Holmen 100, 9518 Alta

Bli med oss på en magisk overnatting her i lodgen vår. Dette er den perfekte kombinasjonen av luksus og villmarksopplevelse.

Vi plukker dere opp i Alta sentrum og frakter dere hit hvor huskyene våre venter. Først på lista, venter en sledetur i det vakre og vinterlige kveldslyset.

Straks vi er tilbake venter en varm og velfortjent dusj, etterfulgt av en herlig middag i vår renoverte låve. Deretter vil det bli god tid til slappe av med nye og gamle venner i våre avslappete fellesareal, med valgfri drikke og gode historier. Men pass på å spar tid til en dukkert i jacuzzien, eller tur i badstua.

Når det er sengetid, står lavvoene klare… men dette er ikke vanlige lavvoer! Disse er isolert mot den kalde vinteren, har gulv, vedovn og en komfortabel dobbeltseng med selvvarmete pledd. En tredel av lavvoens veggen er dessuten vindu, slik at du komfortabelt kan ligge og se ut i nattet. Kanskje under et flakkende nordlys, eller med et rufsete uværet stående rett mot ruta.

Etter en rolig natt venter en god frokost før vi vil frakte dere tilbake til Alta sentrum så dere kan fortsette på deres eventyr.

MERK! Vi tilbyr en god variasjon av mat på Holmen Husky Lodge, som inneholder kjøtt-, hvete- og meieriprodukter mm. Vi kan også tilby alternativ mat (som vegetar og glutenfri mat). Dette må etterspørres før ankomst. Hvis du har spesielle ønsker, ikke nøl med å kontakte oss.

Sammendrag av turen
1. Transport til og fra Alta sentrum
2. Termosdress til utlån om nødvendig
3. Grundig instruksjon om hvordan håndtere hundesleden
4. 15 km ettermiddagstur sledetur. Ca. 60 min. Med guide.
5. Middag (drikkevarer ikke inkludert, men kan kjøpes separat)
6. Overnatting i lavvo
7. Frokost
8. Utendørs jacuzzi eller badstue

Ta gjerne kontakt om du har spesielle ønsker til denne turen.

Vis mer
Motell og Pensjonat

Trasti & Trine´s gjestehus

Avstand: 5,1 km
Har du lyst til å overnatte et sted uten om det vanlige? Her har du muligheten. Vi bor i skogkanten bare 500 meter fra Altaelva og 10 km fra Alta sentrum. Her er fine turmuligheter rett ut i fra døra både til fots, på sykkel eller på ski.
Hotell

Scandic Alta

Avstand: 3,9 km
Hotellet er perfekt for deg som vil oppleve den spektakulære norske naturen på nært hold. Med møte- og konferansekapasitet for 650 deltakere og tilgang til svømmebasseng og badstu kan du kombinere forretning og fritid.
Rom og Leilighet

GLØD Bed & Breakfast – The Pine Forest Apartment

Avstand: 224 meter
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.