Vandingstur ut i villmarka.

Vis kart

En vakker spasertur ut i naturen. Vi lar stillheten omslutte oss når vi beveger innover fjellet. Om det blir klarvær er sjansen for å se nordlys stor. Her er det ingen støy. Ingen lysforurensning. Bare vi og dyrene som bor i området.

Vi henter deg der du bor og tar deg med på en kjøretur rundt indre Altafjord og opp mot Finnmarksvidda. Når vi kommer til Sarves går vi innover fjellet og lar stillheten omfavne oss. Kanskje møter vi på noen av dyrene som lever i området. På klarværsdager er muligheten for at Aurora danser for oss svært stor. Spaserturen ender opp ved Bjørnehiet hvor vi serverer varm drikke med noe godt å bite i. Her kan vi sitte inne i varmen eller ute ved bålet og nyte den vakre utsikten mot byen, Altafjorden, fjellene og dalene som omringer byen.
Etter forfriskning i Bjørnehiet aker vi ned til Sarvesstua hvor vi får servert deilig fiskesuppe.

Vis mer
Hotell

Scandic Alta

Avstand: 538 meter
Hotellet er perfekt for deg som vil oppleve den spektakulære norske naturen på nært hold. Med møte- og konferansekapasitet for 650 deltakere og tilgang til svømmebasseng og badstu kan du kombinere forretning og fritid.
Motell og Pensjonat

Trasti & Trine´s gjestehus

Avstand: 9,5 km
Har du lyst til å overnatte et sted uten om det vanlige? Her har du muligheten. Vi bor i skogkanten bare 500 meter fra Altaelva og 10 km fra Alta sentrum. Her er fine turmuligheter rett ut i fra døra både til fots, på sykkel eller på ski.
Rom og Leilighet

GLØD Bed & Breakfast – The Pine Forest Apartment

Avstand: 4,1 km
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.