A winter playtime

Adresse: Nordelvdalen 170, 9517 Alta Vis kart

Adresse: Nordelvdalen 170, 9517 Alta

Vinterlek i fantastisk natur. Kom ut og boltre deg i frisk luft og snø. Hos SarvesAlta har vi alpintraseer i alle vanskelighetsgrader og snowpark for de som liker ekstra utfordringer. Vi har flotte turstier, langrennsløyper, akebakker og ziplines. Vi leier ut alpinski, snowboard, snowtube, truger, fatbike og sparkstøtting. Her har vi også gapahuker med bålpanner og koselige kafeer med hjemmelaget mat og drikke.

Hos SarvesAlta har vi alpintraseer i alle vanskelighetsgrader og snowpark for de som liker ekstra utfordringer. Vi har flotte turstier, langrennsløyper, akebakker og ziplines. Vi leier ut alpinski, snowboard, snowtube, truger, fatbike og sparkstøtting. Her har vi også gapahuker med bålpanner og koselige kafeer med hjemmelaget mat og drikke.

Vis mer
Rom og Leilighet

GLØD Bed & Breakfast – The Pine Forest Apartment

Avstand: 15,2 km
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.
Hotell

Scandic Alta

Avstand: 12,8 km
Hotellet er perfekt for deg som vil oppleve den spektakulære norske naturen på nært hold. Med møte- og konferansekapasitet for 650 deltakere og tilgang til svømmebasseng og badstu kan du kombinere forretning og fritid.
Hotell

Trasti & Trine Stengelsengården

Avstand: 19,7 km
Stengelsengården er en av tre fiskegårder som ligger langs Altaelva, og den eneste med veiforbindelse. Her sitter det mye spennende historie i veggene!