Nordlysjakt i koselige omgivelser

Adresse: Altaveien 95-97, 9502 Alta Vis kart

Adresse: Altaveien 95-97, 9502 Alta

8 km utenfor Alta finner du den glamorøse Nordlyssalen, hvor du kan oppleve nordlyset omgitt av vakkert naturlandskap.

Du kan enten se etter nordlyset ved Nordlyssalen, eller du kan ta en gåtur ut i våre godt merkede løyper for å oppleve stillheten under den arktiske nattehimmelen.

Vi har et stort glassbygg ventende på deg når du er klar til å komme inn fra kulden. Varm deg med en kopp kaffe eller vår spesielle Nordlysgløgg, du kan også gå inn i en av våre grillhus som er oppvarmet av åpen ild. Der kan du grille din egen lokale bålmat (det er inkludert i prisen turen), og drikke kaffe som er tilberedt på bål – finnes ingenting bedre! Deilig selvlaget mat, ordentlig god kaffe og nordlyset alt i praktiske og vakre omgivelser - virkelig en liten bit av det gode liv i arktiske Norge.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Motell og Pensjonat

Trasti & Trine´s gjestehus

Avstand: 8,4 km
Har du lyst til å overnatte et sted uten om det vanlige? Her har du muligheten. Vi bor i skogkanten bare 500 meter fra Altaelva og 10 km fra Alta sentrum. Her er fine turmuligheter rett ut i fra døra både til fots, på sykkel eller på ski.
Rom og Leilighet

GLØD Bed & Breakfast – The Pine Forest Apartment

Avstand: 3,4 km
Vår nye og moderne leilighet er et tilbud til de som ikke ønsker å bo i bysentrum, men som foretrekker stille og rolige dager i furuskogen på landet. Her kan oppholdet nytes på lav puls – der livet og tiden holder samme fart. Frokost er inkludert.
Hotell

Scandic Alta

Avstand: 1,5 km
Hotellet er perfekt for deg som vil oppleve den spektakulære norske naturen på nært hold. Med møte- og konferansekapasitet for 650 deltakere og tilgang til svømmebasseng og badstu kan du kombinere forretning og fritid.