Topptur i midnattssol - Trasti & Trine

Adresse: Gargiaveien 28, 9518 Alta Dato: Mandag 20 mai 2019 - onsdag 14 aug 2019 Vis kart

Adresse: Gargiaveien 28, 9518 Alta

Turens mål er Pæskanasen, en liten fjelltopp som ligger omtrent 1,5 times gange fra hundegården. Dersom man ønsker det, kan våre firbeinte turkamerater bidra med litt ekstra trekkkraft. Kveldens guide kan fortelle om Finnmark og historier om våre huskyer.

Topptur i midnattssol

Finnmark er kontrastenes rike. Landskapet som for et halvår siden var fylt med korte og mørke dager, ligger nå badet i evig sommerlys. Slike kvelder er det vanskelig å gå til sengs, både kropp og hode trives aller best ute. Bruk en av disse kveldene på tur sammen med oss.

Turen starter i hundegården, hvor du får hilse på våre 40 huskyer. Vi velger ut den eller de som skal få være med oss på tur denne kvelden. Med litt veiledning kan du selv sette kløv og sele på hunden, og vi er klare til å gå.

Turens mål er Pæskanasen, en liten fjelltopp som ligger omtrent 1,5 times gange fra hundegården. Noen partier er ganske bratte, men vi tar oss god tid og stopper flere ganger. Dersom man ønsker det, kan våre firbeinte turkamerater bidra med litt ekstra trekkkraft. Kveldens guide kan fortelle om Finnmark, om området vi beveger oss i, og historier fra hvordan det er å trene og konkurrere med huskyer.
Etterhvert som vi kommer opp i høyden får vi fin utsikt og kan se utover Storelvdalen.

Vel oppe ordner vi kaffe og kake på bålet. Vi nyter måltidet og utsikten. Den lyse kvelden og sola som aldri går ned gjør det vanskelig å fatte at det er langt på kveld.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:

Om denne aktiviteten

Motell og Pensjonat

Trasti & Trine´s gjestehus

Avstand: 13 meter
Har du lyst til å overnatte et sted uten om det vanlige? Her har du muligheten. Vi bor i skogkanten bare 500 meter fra Altaelva og 10 km fra Alta sentrum. Her er fine turmuligheter rett ut i fra døra både til fots, på sykkel eller på ski.
Hotell

Sorrisniva Igloo Hotel

Avstand: 3,6 km
Sorrisniva Igloo Hotel ligger ved bredden av Altaelva. Her er alt av snø og is; rommene, sengene og glassene i baren! Hotellet har 30 soverom, isbar, iskapell m.m. Det er dekorert med isskulpturer som sammen med den hvite snøen danner en eventyrlig stemning. Åpner 15 Desember 2018 og stenger 7. april 2019
Hotell

Trasti & Trine Stengelsengården

Avstand: 457 meter
Stengelsengården er en av tre fiskegårder som ligger langs Altaelva, og den eneste med veiforbindelse. Her sitter det mye spennende historie i veggene!