Altafjord Gjestegaard & Spa

Adresse: Bossekopveien 19, 9511 Alta  vis kart
Beliggenhet: Alta (Ved fjorden)

Rom og Leilighet | I Bossekopfjæra inviterer vi til en gjestegaard utenom det vanlige. Med gode matopplevelser på menyen, en koselig pub, mulighet for kurs og konferanser, et lite antall rom til overnatting og med spaopplevelser, ønsker vi at våre gjester skal finne ro, fryd og glede.
Gjestegaarden kryr av personlighet og dedikerte medarbeidere. Vår mat tilberedes med stolthet av lokale råvarer og kan nytes med en fantastisk utsikt over Altafjorden.

Hotellet har 10 rom for utleie. Rommene har tilgang på fasiliteter som internett, bar, og massasjebad. Alle rom har eget bad og kabel-TV. Flere av våre rom har vakker utsikt over Altafjorden. På sommeren kan en nyte synet av midnattssol og på vinteren kan nordlyset oppleves.
Vi satser alt på å gi gode matopplevelser. Vår oppgave er å skape gode rammer slik at våre gjester kan få behagelige opplevelser i hverdagen og vi benytter kvalitetsråvarer fra våre lokale produsenter.

Vi har et trivelige konferanserom med kapasitet opptil 20 personer og alt det tekniske utstyret en trenger for å holde et møte finner du her. Konferanserommet ligger rett ved siden av vår restaurant og har en balkong med utsikt over Altafjorden.

På Altafjord Gjestegaard & Spa gjør vi vårt beste for at gjestene våre skal trives, så vi har også en egen velværeavdeling med massasjebad. Her kan våre gjester kose seg og nyte den fantastisk utsikt mot Altafjorden.

Fasiliteter og tjenester

 • Ved fjorden
 • Fasiliteter
  Antall etasjer: 2 Antall rom: 10 Antall barer 1 Badstue Reception
 • Romfasiliteter
  Hårføner Internett på rommet TV Wc og dusj på rommet
 • Spise og drikke
  Bar Frokost inkludert Frokost Matservering Middag serveres Restaurant
 • Fritidsfasiliteter på området
  Spa
 • Parkering
  Parkeringsplass ute - gratis

Policies

 • Aksepterer kredittkort
  Aksepterer kredittkort

Kontaktinformasjon


Kundeservice


Laveste pris

Vi gir prisgaranti om du booker hos oss. Vårt bookingsystem sikrer deg laveste pris hos våre leverandører av aktiviteter og overnatting. Velkommen til en god handel!

Kundeservice

Laveste pris

Vi gir prisgaranti om du booker hos oss. Vårt bookingsystem sikrer deg laveste pris hos våre leverandører av aktiviteter og overnatting. Velkommen til en god handel!
Build: 02.06.2020 13:57:26, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7871.cbischannel-26151.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails